Täällä on ollut aika rauhallinen viikko, ei mitään erikoisempaa ole sattunut. Ämmikillä olisi ollut odotettu poikiminen perjantaina, vielä ei mitään ole kuulunut. Utare on kyllä aika täyttynyt, aamulla oli kuulemma maitoakin parressa ollut, eilen illalla oli yritetty lypsää mutta ei ollut onnistunut. Toivottavasti saataisiin sieltä pieni lehmävasikka, ainokainen Burt- vauva siellä nimittäin köllöttelee .

Keskiviikkona kävi ell katsomassa Paulinaa. Jälkeiset olivat jääneet ja vähän oli lämpöä. Saatiin sitten hormonikuuri jälkeisten tulemiseen ja kipulääkettä. Paulinalla katosi lähes kokonaan ruokahalu ennen poikimista ja se jatkui vielä sen jälkeenkin. Ell neuvoi syöttämään jotain pötsin toimintaa tehostavaa, esim. hiivaa. Hiivaa Paulina sitten on saanutkin ja ruokahalu alkaa pikkuhiljaa paranemaan ja jälkeisetkin ovat tulleet. Toivottavasti suunta on nyt vaan ylöspäin  .

Pinni ja Veela siemennettiin maanantaina. Pinnille tuplattiin Alexander (FFF 95069 B) ja Veela sai toistamiseen McCormickia (FFF 95193 B). Veelan siemennyksestä olen vähän skeptinen, se siemennettiin aamulla ja illalla oli tullut sitten veri. Sitä ajattelinkin teiltä mahd. lukijoilta kysyä: Onko kenelläkään kokemusta voiko tällaisesta siemennyksestä lehmä tiinehtyä?

Siementäjä kävi vielä eilen; siemennettiin Bambi uudemman kerran Marjalan Tacolla (FFF 93963 B) ja Ariel sai McCormickia. Arielille olikin todella toivottu ja odotettu homma. Vielä kesällä hieholaitumella hyppi ja oli kiimaisen oloinen, syksyllä kun laitettiin parteen kiimat katosivat kokonaan tai sitten olivat tositosi hiljaisia. Oli jo puhetta että kun ell käy seuraavan kerran, hoidatetaan Ariel samalla. Vaan onneksi ei ole tarvis. Toivotaan että yhdeksän kuukauden päästä olis Arielilla pikkunen vassu ja kaikilla muillakin myös  .