Tiistaina Tessi loukkasi itsensä. Jossain päivänavetan ja iltalypsyn välissä joko Tessi itse tai jompikumpi naapuri polkaissut vasemman takasen poikki melkein kokonaan . Kovasti yritettiin saada eläinlääkäriä käymään jo samalle illalle mutta tämä ei vastannut puhelimeen koko iltana, vasta seuraavana aamuna . Seuraavana päivänä tuli kumminkin, hoiti ja antoi lääkkeet. Hoiti samalla Paulinan kohtutulehduksen, se olikin valutellut inhaa vaaleaa limaa jonkun aikaa. Keskiviikko ja torstai meni hyvin, Tessi oli ihan normaali itsensä. Perjantaina lopetti syömisen, pikkuisen kapulaa natusti ja oli ihan kylmä tuntuinen. Nyt kävin katsomassa, ei hyvältä näytä, ei pääse omikseen ylös. Jos jotain hyvää pitäisi hakea, kuiva heinä sentään kelpaa, ei onneksi ihan syömätönnä ole .

Toisaalta ois tämä kai pitäny arvata, Tessin utare on suoraan sanoen ihan järkyttävä, reippaasti kintereen alapuolella ja vielä takaraskas . Tiedä mitkä utaregeenit sen kaksoissisko Tassu on saanu, sen utare on ihan päinvastanen, suht pieni ja napakka. Ja nämä on vierekkäisissä parsissa niin eron näkee tosi selvästi.

Tessin takia pientä synkkyyttä ilmassa, mutta onneksi pieniä ilonaiheitakin on. Eilen kävi semmari ja päästiin siementämään Älykkä ja Amalia. Amalia ei toimituksesta tykännyt ollenkaan, takapuoli heilui hirveästi, millään ei olisi antanut siementäjän tuikata . Älykkä oli koko toimituksen ajan kiltisti, se ei vaan hirveästi kiimastaan ilmoitellut, semmari käskikin siemennyttää sen uudestaan jos yhtään tulee paremmin kiimaan. Mitään se ei ole enää itsestään ilmoitellut joten se taisi olla siinä. Kummallekin laitettiin D Oleta (FFF 95214 B). Nyt vaan pitää toivoa että molemmat siemennykset onnistui.

Tassu, Ariel ja Bambi päästiin vielä samaan syssyyn tarkistamaan. Tassu piti varmistukseksi tarkistaa, on alkanu limottelemaan ja säikähdin että jos on sattunut luomaan vasikan... Siementäjä oli kuitenkin varma että vasikka siellä massussa köllöttelee . Myös Bambi ja Ariel oli kantavia, joten syyskuun alussa pitäis tulla maailmaan kaks sulosta pikku vassua isistä Marjalan Taco (FFF 93963 B) ja McCormick (FFF 95193 B.