Torstaina siemennettiin Taru ensimmäisen kerran poikimisen jälkeen. Tarulla on ollut viimeisimmän poikimisen jälkeen vaivana tuo emättimen pullauttelu. Emänemällä oli sama vaiva, mutta paljon pahempana: sille piti laittaa korotettu lava, koska muuten se olisi pullauttanut koko helahoidon näkyville . Onneksi ei ole noin vakava tuo vaiva Tarulla niin siemennettiin kuitenkin pienen epäröinnin jälkeen. Laitettiin D Sammya (FFF 94768 B) ja toivotaan että tärppää.

Pinni tarkistettiin samalla kertaa ja TYHJÄ . Toisaalta ei se mikään yllätys ollut mutta silti. Tänään rouva sitten mölisi varmaan kurkkunsa käheäksi, tuli kyllä selväksi että kiimassa on. Pitää nyt katsoa että siemennetäänkö tähän kiimaan vai jätetäänkö väliin, jotain häikkää varmaan on kun yleensä tullut viimeistään toisesta siemennyksestä kantavaksi ja nyt ei sitten millään.

Onneksi sentään Pinnin tytär Yllätys oli sentään kantava. Tämäkin oli pitkä projekti, neljännestä siemennyksestä lopulta tarttui. Ylpeänä isänä lokakuussa syntyvällä vasikalla on McCormick (FFF 95193 B) . McCormick tiineytti meillä tosi hyvin 4/5. Tuo yksi epäonnistunut meni Veelalle, mutta sonnia en siitä syytä. Kolme tiineyttä on vielä jäljellä, yksi meni meni taivaaseen Tessin mahassa  .