Eipä se Pinni vieläkään halunnut tiinehtyä , siemennettiin sitten eilen uudemman kerran ja tänään vielä tuplattiin. Saa nähdä tuoko kuudes kerta toivottua tulosta... . Laitoin ehdolle nuorsonnia ja siementäjä olikin arponut tällaisen sonnin kuin D Salt (F 95291 B). Tämä on ilmeisesti nyt näitä GenVikPLUS- sonneja, vaikka tältä listalta en sitä löytänytkään. Mitäs mieltä olette näistä uusista nuorsonneista? Jos käsitin oikein niin näitä käytetään kuin valiosonneja eli voi valita haluamansa sonnin eikä sitä mitä nyt siementäjällä sattuu olemaan. Jos näin on, niin etenkin VH Zac, VH Zico ja VH Gorm kiinnostavat, isiensä takia erityisesti.

Ässä tarkistettiin eilen ja tuloksena: plussa ! Kiimojen kanssa oli aluksi aika takkuista, hiljaista oli sillä suunnalla. Lienekkö asiaan vaikuttanut rankka ensimmäinen poikiminen, Ässähän tekaisi meille ison sonnipojan Ändin. Marraskuun ensimmäinen päivä olisi sitten H- hetki tiedossa, ylpeänä isänä on D Dundee (FFF 95128 B).

Samoten Akaasian ja Amelien kohdalla saatiin hyviä uutisia, tiineitä molemmat. Nämä kaksi ehtivät jo aiheuttaa harmaita hiuksia, kiimat olivat pitkään syksyllä kateissa, ehdittiin jo pohtia poistamista. Noh, tytöt sitten päättivätkin tulla kiimaan ja melkein peräkanaa, vain parin päivän erolla siemennettiin ja kerrasta tarttui kumpaankin .  Lokakuun puolenvälin jälkeen tiedossa siis vauveleita, Akaasian vasikan isänä myös D Dundee ja Amelien lapsosen ylpeä isä on D Ole (FFF 95214 B).