Akaasia poiki keskiviikkona Sen verran aikaisin ehti poikia etten itse päässyt tapahtumaa todistamaan mutta hankala poikiminen oli ollut ja vasikka oli ollut tiukassa mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Sekä emä että vasikka selvisivät vaikeasta poikimisesta hienosti. Ei ole kyllä ihme että poikiminen oli ollut raskas, vasikka on jo nyt samankokoinen ja melkein isompikin kuin pariviikkoinen Hajuherne Vasikka paljastui lehmämerkkiseksi ja on samalla myös ensimmäinen vasikka DundeestaNimekseen se sai Hortensia.

Nyt meillä on jopa kaksi isoamummia kun Paulinakin sai tämän harvinaisen kunnian. Eli suku menee näin: Paulina- Unikki- Akaasia- Hortensia. Valitettavasti Unikkia ei enää ole, se jouduttiin poistamaan utaretulehduksen takia.

Tässä Hortensia & isomummi Paulina:

Akaasian lypsäminen on ollut hankalaa, sillä vaikka muuten onkin lempeän oloinen lehmänalku joka jakelee mielellään karheita lehmänpusuja, lypsystä se ei tykkää ollenkaan vaan tahtoo potkia. Lisäksi Akaasialla on yksi ylimääräinen vedin joka ainakin aluksi vuoti Ylimääräinen vedin on melkein kiinni yhdessä takavetimessä joten sen poistokaan ei taida onnistua. Toivotaan ettei lisävetimestä aiheutuisi paljonkaan ylimääräisiä ongelmia niin saataisiin Akaasiankin lypsyura kunnialla käyntiin