Heta siemennettiin alkukuusta D Etotolla (FFF 95585 C) ja tuplattiin vielä seuraavana päivänä. Samana päivänä siemennettiin Heluna, joka ei ollutkaan tiine seksatusta Etotosta kuten luultiin, tällä kertaa sille laitettiin Ardenia (FFF 95688 C).

Viime viikonloppuna siementäjä vieraili täällä ahkeraan kun siemennyksiä oli melkein joka päivä. Perjantaina siemennettiin Amelie VH Popilla (F 95946 B), siemennys meni kyllä aika tarkalle kun aamulla siemennettin ja illalla Amelie laski sitten veret. VH Popilla siemennettiin lauantaina myös Anastaasia jolle ei Estrup ollutkaan tarttunut. Myös Vanessa siemennettiin silloin, myöskin toista kertaa ja sille laitettiin tällä kertaa VH Grafitia (F 95535 D).

Maanantaina oli navetan vanhimman lehmän, Paulinan vuoro. Se siemennettin toista kertaa ja sai nyt VH Ajayta (F 95752 B). Jospa se tiinehtyisi, sillä siitä ottaisi mielellään vielä ainakin yden tyttären ellei useampaakin

Tiistaina taivasauto haki Ulriikan taivaan vihreille niityille laiduntamaan. Sille iski paha utaretulehdus ja pitkään sitä lypsettiin erillään ja annettiin maito vasikoille. Maito meni kuitenkin lopuksi jo niin huonoksi ettei sitä saattanut enää juottaa vasikoillekaan ja koska lypsy oli aina vähän hankalaa koska Ulriika oli potkuraudan kanssa lypsettävä joten se päätettiin laittaa taivasautoon.