Päätinpä kerätä kaikki viime kuun siemennykset, tarkistukset yms. yhteen isoon postaukseen ja olihan niitä kertynytkin aikalailla. Muuten navetalla on ollut aika hiljaista, vaikka työmäärää ei ainakaan ole vähentänyt muutamaa lehmää vaivaava utaretulehdus joka paljastuikin sitten pahimmaksi mahdolliseksi, eli resistentti aureus on ollut vaivanaTautia löytyy nyt Tassulta ja Unnukalta ainakin, toivotaan kovasti ettei se pääsisi muihin tarttumaan.

Mutta nyt niitä vähän mukavampia kuulumisia

Viides päivä siemennettiin Amelie toistamiseen ja tälläkin kerralla sille laitettiin VH Poppia (F 95946 B).

Seuraavalla viikolla vuorossa olivat myöskin toistamiseen Henrietta ja Etonnee. Henrietalle laitettiin Ardenia (FFF 95688 B) ja Etonneelle Amelien tapaan VH Poppia.

Samalle viikolle osui myös Tassun, Ämmikin ja Hunnuttaren siemennykset. Tassu siemennettiin kolmannen kerran, nytkin D Etotolla (FFF 95585 C). Ämmikkiä päästiin siementämään ensimmäistä kertaa poikimisen jälkeen ja sille laitettiin seksattua VH Grafitia (F 95535 D). Hunnuttarella oli toinen kerta, sonnina sama kuin Henrietalla eli Arden.

Ässä ja Hajuherne siemennettiin sitten tammikuun viimeisinä, Ässä ensimmäistä kertaa poikimisen jälkeen, sonnina jälleen kerran Arden. Hajuherne siemennettiin ihka ensimmäistä kertaa ja sille sonnina oli VH Grafit.

 

Viime kuulle mahtui pari tarkastustakin. Ja kaikkien Hupsis- fanien suureksi iloksi saan nyt ilmoittaa että neiti on tiineenä Ardenista ja poikii ihka ensimmäisen kerran elokuun lopulla! Ja Bambikin on kolmatta kertaa tiineenä, nyt D Estrupista (FFF 95583 B) ja se poikii elokuun puolenvälin jälkeen.