Viime viikolla saatiin tuplasti vasikoita kun Unnukka & Ulriika päättivät molemmat poikia. Eivät onneksi samana päivänä mutta neljän päivän välein kuitenkin.

Ensimmäiseksi ehti Unnukka. Keskiviikko iltana siinä viiden maissa ilmestyi vesipää ja vasikkaa alettiin odottamaan. Siinä taisi mennä vähän yli tunti, vasikka oli tuloillaan pää edellä mutta kyljellään joten päätettiin vetää vasikka pois. Mahdottoman isokokoinen sonnivasikka sieltä sitten ilmestyi. Sonnipoika oli heti pirteänä eikä ollut ihmeemmin saanut limaa suuhun ja oli muutenkin pirteäAnnettiin äidin nuoltavaksi ja kun Unnukka innolla hoiti vasikkaa niin saatiin samalla lypsettyä sen tietämättä ternimaitoa vasikalle joka hotkaisi ne parilla isolla huikalla. Sitten kannettiin sonnivasikka karsinaan heinäpeiton alle.

Sunnuntai aamuna oli Ulriikan vuoro sitten poikia. Se alkoi hieroa poikimista kun löysättiin muita lehmiä ulos ja kun viimeiset lehmät saatiin ulos niin se tekikin vesipään. Ulriikankin vasikka oli tulossa oikein päin, hitaasti kylläkin ja kun kerran oltiin paikalla niin autettiin pikkuinen maailmaan. Tämäkin, tällä kertaa pienempi vasikka, oli sonni.

Aluksi näytti että Ulriikaa ei vasikka kiinnosta mutta kunhan sai vähän heinää ja vettä niin alkoi innokkaasti hoitaa uutta vasikkaansaTämäkin oli reipas vasikka ja innolla joi ensimmäiset ternimaitonsa ja sitten omaan karsinaan peiton alle nukkumaan

Unnukan & Lanonin vasikasta tuli Hynynen, Ulriikan & D Skotten vasikasta Turhapuro:

Hynynen

S. 10. 8. 2011

Emä: Unnukka Isä: Lanon (FFF 95440 B)     Emänemä: Paunikki Emänisä: Ojantakasen Jammy (F 92147 D)

Turhapuro

S. 14. 8. 2011

Emä: Ulriika Isä: Dansire Shottle Skotte (FFF 95584 B)     Emänemä: Pepita Emänisä: Heikuran Mikkantuu (FFF 92404 B)