Tämä viikko on ollut aika kiireinen ja siementäjiäkin on päästy pitkästä aikaa vaivaamaan. Alkuviikosta kolme vanhinta sonnia lähti teuraskyytiin ja torstai meni sitten kun järjesteltiin eläimiä uudestaan. Hiehoja vähän siirreltiin ja laitettiin puolivuotiaat nyt parteen niin että nuoriso pääsee mellastamaan isossa ryhmiksessä. Siellä pikkuiset innoissaan hyppeli ja laukkasi pitkin ryhmistä ja haisteli ja tutki joka paikan

Maanantaina siemennettiin Amelie ja torstaina vihdoinkin Akaasia. Mitähänlie tytöt yhdessä salaa suunnitelleet, ensin molemmat hiljaa ja sit kumpikin muutaman päivän viiveellä kiimassa ja vielä sillälailla ettei siitä voinut erehtyä . Dundeeta (FFF 95128 B) laitettiin ja tiineyttä kovasti toivotaan.

Perjantaina taas siemennettiin Aloha (neljännen kerran ). Sekin sai Dundeeta. Toivottavasti nyt tehoaisi, hiehot meillä menee yleensä n. toisesta kerrasta viimeistään kantavaksi. Viime vuonna Ämmikkiä saatiin siementää kolme kertaa ennen kuin se tuli kantavaksi. Meillä "ennätys" hiehon siementämisessä taitaa olla 8 siemennystä . Mites muilla, kuinka hyvin on hiehot yleensä aina tiinehtyneet?