Elie päätti alkaa poikimaan tiistaina pari päivää ennen odotettua poikimispäivää. Iltapäivällä, siinä ennen iltanavetalle menoa alkoi vasikkaansa tekemään. Oikeinpäin se oli tulossa ja pikkuinen vasikan alku mutta jumissa kuin mikäEi siinä ollut auttanut muu kuin ruveta vetämään. Tiukkaa oli tehnyt mutta lopulta vasikka saatiin elossa maailmaan ja emon eteen nuoltavaksi. Siitä sitten pikkuinen, pandakarhun näköinen lehmävasikka omaan karsinaan heinäpeiton alle lämpimään

Elie toipui rankasta poikimisesta aika nopeasti, mutta lypsämisen kanssa on sitten toinen juttu. Kiltti on lypsää ja helppo lypsettävä olisi jos maitoa vaan tulisiUtare on täynnä maitoa, mutta pisaaraakaan ei lypsykoneeseen tule, vaikka puoli tuntiakin koneen kanssa siinä tuhrataan. Sitten muutaman tunnin päästä parsi on ihan maidossa, maito ihan suihkuaa utareesta. Nyt on sitten hommattu eläinlääkäriltä hormoonit, jospa se maito alkaisi niillä tulemaan. Maidossakaan ei mitään vikaa ole, hyvännäköistä terniä Elie lypsäisi jos sitä vaan tulisi...

Nyt on sitten meilläkin syntynyt ensimmäinen vasikka lajitellusta siemenestä ja kaunis lehmävasikka siitä syntyiManga- aiheinen nimiketju sai samalla jatkoa, Elien vasikka sai nimekseen Izumi. Izumi on japania ja tarkoittaa suomeksi lähdettä. Se on myös erään hahmon nimi ainakin tässä sarjassa.

Tässä kuvaa pikkuneidistä:

----------------------------------------------------------------------

Sitten huonompia uutisia. Evita ei sitten olekaan tiine kuten siementäjä epäili, pari päivää siementäjän käynnin jälkeen laski veretEi auta muu kuin kolmen viikon päästä uusi yritys, harmittaa kyllä että nyt pari kuukautta meni tavallaan "hukkaan".

Mukavampia kuulumisia sittenTiistaina siemennettiin Emalia ihan ihka ensimmäistä kertaa. Siemennettiin D Solilla (FFF 95586 B).

Samalla tehtiin lisää tarkistuksia, Bambi ja Ämmikki molemmat tarkistettiin ja tiineitähän ne oliBambi poikii syyskuun puolessavälissä D Solista, Ämmikki lokakuun alussa Mammothista (FFF 95503 C).